Meer resultaten voor pvc doek bedrukken

pvc doek bedrukken
Spandoek / banner bedrukken en bestellen Reclameland.
Goedkoop spandoek / banner bedrukken. Goedkoop een professioneel spandoek bedrukken? Al onze spandoeken en banners worden full colour geprint op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banieren, zeildoeken of reclamedoeken, van een stevig materiaal en ook de gebruikte inkten zijn UV en waterbestendig. Ze kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden. Op zoek naar een banner in een frame? Kijk dan bij onze spanframes. Gratis verzending voor al ons drukwerk. 510 grams bisonyl gebruiken we standaard voor spandoeken. Dit is een zware geweven kwaliteit dat zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen. Bij een dubbelzijdige bedrukking gebruiken we 610 grams bisonyl. 310 grams winddoorlatend meshdoek is voor plekken waar veel wind staat. Er zitten gaten in het doek waar de wind doorheen kan.
PVC Spandoek TopSpandoek.com.
Wij hebben ruime ervaring in het maken van PVC doeken. Laat daarom ook uw PVC doek printen door TopSpandoek. Bereken direct uw prijs via onze calculatiemodule, mail ons via info@topspandoek.nl of bel ons op 085 489 00 61. Wij helpen u graag!
Spandoeken bedrukken Snel Goedkoop via Spandoekkerij.nl.
Bedrukking: full colour. Kies de materiaalsoort om te bedrukken.: PVC: stevig zeildoek en erg geschikt is om langdurig zowel binnen als buiten te gebruiken. Mesh: een stevig materiaalsoort met kleine gaatjes waardoor de wind er doorheen kan, waardoor er minder spanning op komt te staan en dus minder gaat klapperen. Blockout: een zwaar ondoorschijnend pvc.
Spandoeken maken en bestellen Drukwerkdeal.nl.
De wind kan er doorheen, waardoor er minder spanning op komt te staan en het doek minder gaat klapperen. Blockout: een zwaar frontlit met een zwarte kern, waardoor het doek ondoorschijnend is. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk. Alle materiaalsoorten zijn B1 brandvertragend gecertificeerd. PVC 510 g/m Aanbevolen. Budget PVC 440 g/m. Mesh 260 g/m. Blockout 610 g/m. Vlaggendoek 115 g/m. Kies je bedrukking voor / achterzijde. Info Herstel Fotoweergave Lijstweergave. Kies hier je gewenste bedrukking. Kom je er niet helemaal uit? Lees dan meer over de mogelijkheden. Alle spandoeken behalve blockout bedrukken we full color CMYK op de voorzijde.
Laat hier banners spandoeken op pvc-zeil bedrukken in topkwaliteit!
Wij maken gebruik van de nieuwste printmethodes en bedrukken de banners met een 6-kleuren printer. Zo wordt jouw ontwerp prachtig weergegeven en geniet je van kleuren die niet zullen vervagen. Daarnaast bieden bij de passende accessoires aan zodat jij je pvc-zeil probleemloos ophangt. Met de kabelbinders bevestig je eenvoudig spandoeken, banners en reclamedoeken. Heb je geen passende afbeelding? Neem dan eens een kijkje in onze fotowereld: hier vind je vele afbeeldingen in diverse thema's. 100% pvc volgens de Duitse brandpreventieklasse B1.
Zeildoeken maken en bedrukken Drukwerkdeal.nl.
De wind kan er doorheen, waardoor er minder spanning op komt te staan en het doek minder gaat klapperen. Blockout: een zwaar frontlit met een zwarte kern, waardoor het doek ondoorschijnend is. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk. Alle materiaalsoorten zijn B1 brandvertragend gecertificeerd. PVC 510 g/m Aanbevolen. Budget PVC 440 g/m. Mesh 260 g/m. Blockout 610 g/m. Kies je bedrukking voor / achterzijde. Info Herstel Fotoweergave Lijstweergave. Kies hier je gewenste bedrukking. Kom je er niet helemaal uit? Lees dan meer over de mogelijkheden. Alle spandoeken behalve blockout bedrukken we full color CMYK op de voorzijde.
Spandoeken bedrukken Breda EuroPromoTextiel.
Spandoeken bedrukken Breda. Bedrukte spandoeken zijn ideale eyecatchers voor het communiceren van een actie of evenement. EuroPromoTextiel is sinds 1988 dé specialist in drukwerk en merchandise voor aankleding van bedrijven, evenementen en steden. Met bedrukte spandoeken verzorgen wij de aankleding van zowel het interieur als het exterieur van bedrijven. EuroPromoTextiel levert bedrukte spandoeken in glanspolyester volledige doordruk of PVC doek frontlit, mesh of artex.
Laat je gepersonaliseerde spandoek maken bij posterXXL.
Bij posterXXL maken we alleen gebruik van speciale outdoor kleuren voor het mooiste resultaat. Heb je dus een spandoek laten bedrukken, dan hoef je niet bang te zijn dat de kleuren snel zullen vervagen. Het spandoek is voorzien van zeiloogjes. Deze zitten 50 cm bij elkaar vandaan, zodat het zeil gemakkelijk opgehangen kan worden. Bij ons kun je spandoeken laten maken in allerlei formaten en voor kort of langdurig gebruik. In de spandoeken voor kort gebruik zijn praktische en transparante zeilogen van kunststof verwerkt. De premium spandoeken voor langdurig outdoor gebruik hebben metalen oogjes, die door twee lagen PVC gaan.
PVC doek printen door de specialist Spandoekenspecialist.
Spoedlevering 1 werkdag. PVC doek printen door de Spandoekenspecialist. Spandoekenspecialist / PVC doek printen door de Spandoekenspecialist. PVC doek printen doe je bij de specialist. Lees hieronder jouw voordelen bij de Spandoekenspecialist.: Jouw pvc doek printen vanaf 550, euro per m2.

Contacteer ons