Zoeken naar afspraak maken gemeente rotterdam

afspraak maken gemeente rotterdam
Rotterdam.nl Rijbewijs.
Als u een afspraak maakt, hoeft u niet lang te wachten. Op bepaalde tijden kunt u zonder afspraak langskomen. Als u al een rijbewijs heeft en deze verloopt, dan kunt u dit ook online verlengen. Het nieuwe document kunt u na twee werkdagen ophalen. Om het rijbewijs online te kunnen verlengen, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden.: u staat ingeschreven in de Basisregistratie personen BRP van gemeente Rotterdam. de aanvraag gaat om een verlenging van het rijbewijs of een categorie-uitbreiding. u bent bij een door de RDW erkende fotograaf geweest voor het maken van een digitale foto en heeft van de RDW een bevestiging ontvangen dat u online uw rijbewijs kunt aanvragen.
Zaanstad.nl Portaal.
Rotterdam.nl Stadswinkels.
Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.
Trouwen in de gemeente Rotterdam Trouwen in Rotterdam.
Als je wilt trouwen in de gemeente Rotterdam dan moet je eerst een V erklaring huwelijk afleggen. Binnen 14 dagen tot uiterlijk een jaar daarna kun je een trouwdatum vastleggen. Op de afgesproken datum, tijd en locatie wordt het huwelijk formeel voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in het bijzijn van minimaal twee en maximaal vier meerderjarige getuigen.
Rotterdam Gemeentelijke Ombudsman.
Elk onderdeel van de gemeentelijke organisatie, zoals Belastingen, Werk en Inkomen of Toezicht en Handhaving, is zelf verantwoordelijk voor de behandeling van klachten. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de gemeente Rotterdam. Bel 14 010 of ga naar de contactpagina op de website van de gemeente. Wilt u weten of uw klacht daarna door de gemeentelijke ombudsman kan worden behandeld? U kunt ons elke werkdag bellen van 900: tot 1600: uur op het nummer 010 411 16 00. E-mail ons via info@ombudsmanrotterdam.nl. Ook kunt u langskomen op een van onze inloopspreekuren. U hoeft voor het spreekuur geen afspraak te maken, maar het is beter eerst te bellen en uit te leggen wat uw klachten zijn.
gemeente rotterdam rotterdam.
Een afspraak bij één van de locaties voor werk en inkomen van gemeente Rotterdam? Is er op straat of in het groen iets kapot of vuil? U kunt hiervan een melding maken bij de gemeente. Online subsidie aanvragen kan voor activiteiten, die bijdragen aan de beleidsdoelen van de gemeente.
Rotterdampas Onderwerpen van A tot Z Inwoners Gemeente Waddinxveen.
Ga direct naar de navigatie. Uitsluitend op afspraak. maandag tot en met vrijdag: 0900-1200: uur. maandag tot en met woensdag 1300-1600: uur. donderdagavond 1700-2000: uur. Voor het afhalen van documenten hoeft u geen afspraak te maken. Zie de tijden voor het afhalen. Maak meteen een afspraak.
Gemeente Lisse: Gemeente Lisse.
Wethouder Jeanet van der Laan heeft alle scholen in Lisse bezocht in de afgelopen drie maanden. Ze sprak met directeuren en intern begeleiders. Bekijk meer nieuws. Contact met de gemeente. Maak een afspraak om uw zaken te regelen bij de gemeente Lisse.
Afspraak maken met KVK.
Klik om de inhoud te zien Moet ik een afspraak maken om langs te komen bij KVK? Klik om de inhoud te zien Kan ik bij ieder KVK-kantoor een afspraak maken? Klik om de inhoud te zien Hoe annuleer of wijzig ik mijn afspraak?
Startpagina Inwoners Gemeente Zoetermeer.
Zoeken Zoeken Zoek. Maak direct online een afspraak voor.: ID-kaart of paspoort. Nee-nee, nee-ja sticker. Meer online regelen. Iets vragen of melden.: Melding, klacht, bezwaar, vraag. Gevonden of verloren voorwerpen. Uw persoonlijke internetpagina. Hier vindt u uw zaken/aanvragen bij de gemeente en uw persoonlijke gegevens.
Ongediertebestrijding Rotterdam Meldpunt Ongedierte.
Toch hebben delen van Rotterdam zoals bijvoorbeeld het Zuidplein, Hilligersberg en Overschie wel degelijk regelmatig overlast van muizen. Rotterdam-Zuid kent veel aandachtswijken waar overlast van ongedierte minder snel bij ons bekend wordt gemaakt dan elders. Wanneer de problemen ook niet tijdig worden aangepakt door de bewoners zelf, dan wordt de kans op een kakkerlakkenplaag in huis of een muizenplaag significant vergroot. Diverse bevolkingsgroepen en bezoekers. De populariteit van onze stad met betrekking tot toerisme, studenten, arbeidsmigranten, expats en ondernemers heeft een sterke omloop van bewoning en bedrijfshuisvesting tot gevolg. Er is veelal sprake van korte termijnverhuur van appartementen. De meeste appartementencomplexen, met name in de binnenstad zijn tevens gedateerde constructies die het voor muizen en ratten makkelijk maken om zich te verplaatsen en te verspreiden naar de buren. Hoe gaan we hier mee om? Om ratten en muizenpolulaties optimaal te kunnen beheersen verricht de gemeente veel inspanning op het gebied van afvalinzameling, infrastructuur, beleid en voorlichting.

Contacteer ons