Zoeken naar afspraak maken gemeente rotterdam

afspraak maken gemeente rotterdam
Afspraak maken, wijzigen of afzeggen Dienstverlening Gemeente Almere.
Voor inzage van verleende vergunningen of archiefinzage van dossiers kunt u zelf geen afspraak maken. U kunt dit aanvragen via het aanvraagformulier archiefinzage dossier. Deel deze pagina. Bouwen en verbouwen. Feiten en cijfers. Beheer en onderhoud. Verkeer en vervoer. Zorg en welzijn. Nieuws werk en inkomen. Werken en meedoen. Rondkomen met laag inkomen. Vacatures en stages bij de gemeente Almere.
Rotterdam.nl Rijbewijs.
Bent u als 17 jarige geslaagd voor categorie B? Dan moet u bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW een begeleiderspas hebben aangevraagd voordat u het rijbewijs kunt aanvragen. Vanaf het moment dat de begeleiderspas staat geregistreerd in het rijbewijzenregister, kunt u bij de gemeente Rotterdam een rijbewijs aanvragen.
Rotterdam.nl Stadswinkel Prins Alexander.
U kunt steeds meer zaken met de gemeente online regelen. U kunt online een afspraak maken of telefonisch via 14 010 houd uw burgerservicenummer bij de hand. Let op: u kunt ook zonder afspraak langskomen in de stadswinkel, bekijkt u de openingstijden hieronder. U moet er rekening mee houden dat bezoekers met afspraak voorrang hebben. Hierdoor kunnen de wachttijden voor mensen zonder afspraak langer zijn dan voor diegenen die wel een afspraak hebben. Zonder afspraak langskomen geldt alléén voor de volgende producten.: paspoort ook: spoedaanvraag, bij vermissing. identiteitskaart ook: spoedaanvraag, bij vermissing. rijbewijs ook: omwisseling, spoedaanvraag, bij vermissing. verklaring omtrent het gedrag. het ophalen van de Europese gehandicaptenparkeerkaart. Tijdens de openingstijden van de stadswinkels kunt u altijd terecht voor.: het afhalen van een reisdocument en rijbewijs. het kopen van de eigen verklaring. het inleveren van opgezegde passen abonnement parkeergarages en terreinen. Openingstijden Met afspraak Zonder afspraak. Gesloten op Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Wij verzoeken u om in de stadswinkel met pin te betalen. Stadswinkel Prins Alexander. Prins Alexanderplein 25. 3067 GC Rotterdam Telefoon.
Gemeente Albrandswaard Internet Home.
Bestuur en organisatie. 3176 PD Poortugaal. Telefoon 010 506 11 11. Fax 010 501 81 80. meer info openingstijden. Rijsdijk Kleidijk en Kleidijk Viaductweg. Opschoondag in Albrandswaard zaterdag 9 maart. Nieuwe vervoerder Wmo. en leerlingen in. Toekomst en Structuurvisie Albrandswaard.
Rotterdam.nl Stadswinkels.
Om de Rotterdammer beter van dienst te kunnen zijn, is de gemeente in 2016 gestart met het bij elkaar brengen van deze producten en diensten, zodat er in 2018 veertien locaties zijn waar deze diensten samen in opgaan. Bekijk de pagina Dienstverlening naar 14 locaties voor meer informatie. Bekijk op de kaart hieronder waar de dichtsbijzijnde Stadwinkel zich bevindt. Stadwinkels op de kaart. Gevonden of verloren. Dienstverlening naar 14 locaties. delen op Twitter delen op Facebook. Werken voor Rotterdam.
Rotterdampas Gemeente Schiedam.
Kinderen t/m 17 jaar 0, bij gelijktijdige aanschaf. Studenten die studeren in Rotterdam kunnen op vertoon van hun geldige collegekaart de Rotterdampas aanvragen bij de Rotterdampaswinkel of bij Studystores INHolland, Hogeschool Rotterdam/HES en Erasmus Universiteit. Neem dan een geldig legitimatiebewijs en het inschrijfbewijs van je opleiding mee. Studenten t/m 33 jaar 1250., U kunt alleen aan de balie een pas voor een lager tarief aanvragen. Vul uw zoekterm in zoeken. Veel gekozen onderwerpen. Inloggen digitaal loket. Online diensten en producten. Diensten en producten. Verkeer en parkeren. Jeugdzorg en onderwijs. Leuk in S'DAM.' Meedoen in Schiedam? Zorg, welzijn en sport. Werk, inkomen en schuldhulp. Werkzaamheden en projecten. Wonen en Wijken. Horeca en evenementen. Inhuurdesk opdrachten externe inhuur. Verkeer en parkeren. College van BW. Open data en onderzoek. Regelgeving en bekendmakingen. Diensten en producten. Verkeer en parkeren. Jeugdzorg en onderwijs. Leuk in S'DAM.' Meedoen in Schiedam? Zorg, welzijn en sport. Werk, inkomen en schuldhulp. Werkzaamheden en projecten. Wonen en Wijken. Horeca en evenementen. College van BW. Open data en onderzoek. Regelgeving en bekendmakingen. Tel: 14 010. werkdagen van 8.30 tot 17.00. Plattegrond en route. Openingstijden op afspraak.
Rotterdam.nl Stadswinkel Hoogvliet.
U kunt digitaal een afspraak maken of telefonisch via 14 010 houd uw burgerservicenummer bij de hand. Let op: u kunt ook zonder afspraak langskomen in de stadswinkel. Kijk hiervoor naar de openingstijden onderaan deze pagina. Houd er rekening mee dat bezoekers met afspraak voorrang hebben. Hierdoor kunnen de wachttijden voor mensen zonder afspraak langer zijn dan voor diegenen die wel een afspraak hebben. Zonder afspraak langskomen, geldt alléén voor de volgende producten.: Paspoort ook: spoedaanvraag, bij vermissing. Identiteitskaart ook: spoedaanvraag, bij vermissing. Rijbewijs ook: omwisseling, spoedaanvraag, bij vermissing. Verklaring omtrent het gedrag. Tijdens de openingstijden van de stadswinkels kunt u altijd terecht voor.: het afhalen van een Reisdocument en Rijbewijs. het kopen van de Eigen verklaring. het inleveren van opgezegde passen Abonnement parkeergarages en terreinen. het ophalen van de Europese gehandicaptenparkeerkaart. Openingstijden Met afspraak Zonder afspraak. Gesloten op Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Wij verzoeken u om in de stadswinkel met pin te betalen. Contactinformatie Stadswinkel Hoogvliet. 3191 VD Rotterdam Telefoon.
Het Juridisch Loket Rotterdam Het Juridisch Loket.
Postadres Postbus 29049 3001 GA Rotterdam. Contact T 0900 8020 025, p/m. Inloopspreekuur Maandag 09.00 11.00 uur Dinsdag 09.00 11.00 uur Woensdag 09.00 11.00 uur Donderdag alleen op afspraak Vrijdag 09.00 11.00 uur. Afspraken Afspraken kunnen buiten het inloopspreekuur plaatsvinden. Onze jurist maakt alleen met u een afspraak als er meer tijd nodig is om uw vraag te beantwoorden. U kunt zelf geen afspraak maken.
Afspraak maken in Rotterdam eenvoudiger Refresh Media.
Refresh Media ontwikkelde dit concept, interactiemodel en vormgeving voor deze webapplicatie welke geïmplementeerd is door ICT Ontwikkel Organisatie van de Gemeente Rotterdam. Het is alleen mogelijk om een afspraak te maken na te zijn ingelogd met een Digi-D inlogcode. Hieronder enkele schermen van de applicatie.
archief Een maand wachttijd afspraak nieuw paspoort Rotterdam Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Online geprobeerd een afspraak te maken in Rotterdam, maar dat kan Prins Alexander pas over een maand. Ik was erg verbaasd en vind de wachttijd wel erg lang. Zie bijgevoegde schermafdruk. Ik heb gereageerd https//concern.ir.rotterdam.nl/pkr-formulier/internet: en dit viel me op.: Ik ben niet tevreden over de dienstverlening van de gemeente Rotterdam en wil hierover een klacht indienen.
Rotterdam.nl Legalisatie handtekening.
Iedereen die in de gemeente Rotterdam staat ingeschreven. U moet persoonlijk langskomen, een schriftelijke machtiging is niet mogelijk. U heeft een legalisatie nodig bijvoorbeeld als.: u een garantverklaring wilt tekenen voor iemand die vanuit een visumplichtig land Nederland wil bezoeken en u voor die persoon financieel garant staat. u een belangrijk document naar het buitenland wilt sturen. u een erfenis in het buitenland wilt regelen. Soms is het nodig dat u kunt laten zien dat een handtekening op een document van u is. De handtekening moet dan worden gelegaliseerd. Dat houdt in dat u uw handtekening moet plaatsen waar een ambtenaar bij is. Daarmee verklaart de baliemedewerker namens de burgemeester de echtheid. Let op: de medewerker controleert alléén de handtekening, niet de inhoud van het document. Een voorbeeld van zo'n' document is het formulier garantverklaring. Hiervoor kunt u ook een afspraak maken of zonder afspraak langskomen.

Contacteer ons